Terrassa per Palestina s’adhereix al segon dia de mobilització estatal en suport a Palestina

Segona jornada en l’àmbit estatal per demanar a Israel l’alto el foc a la Franja de Gaza. Diverses entitats en suport al poble palestí organitzen de manera conjunta a tot l’estat un acte simultani per pressionar el govern central a posicionar-se en contra del que consideren que és un “genocidi a Palestina“. A la nostra ciutat, l’entitat Terrassa per Palestina s’hi ha adherit amb la pintada d’una bandera a l’estació del Nord.

Terrassa per Palestina s’ha afegit a la segona jornada d’accions conjuntes a tot l’Estat per donar a conèixer el conflicte bèl·lic que s’està produint a la Franja de Gaza i que ja s’ha cobrat milers de vides humanes en aquests mesos. Des de l’entitat es demana al govern d’Espanya una implicació activa per tal d’exigir l’aturada dels bombardejos sobre el poble palestí.

Els convocants de la iniciativa han pintat una bandera palestina just davant l’entrada de l’estació del Nord com a acció d’aquesta segona jornada.

Seguidament, s’ha fet lectura d’un manifest de condemna del que consideren és un “genocidi a Palestina” i s’ha fet un minut de silenci per totes les víctimes mortals de la guerra.