Terrassa podria presentar candidatura per acollir el mundial d’hoquei herba del 2022

Terrassa podria presentar la seva candidatura per acollir el mundial d’hoquei herba del 2022. Els responsables municipals d’esports estan a l’espera que es facin públiques les bases del campionat per conèixer quines són les condicions i si Terrassa les compliria. Paral·lelament, han aprofitat la celebració a la ciutat del Exin Masters World Cup per entrar en contacte amb els alts càrrecs de l’hoquei internacional, ensenyar-los les instal·lacions disponibles i mostrar-los interès per la competició .

La regidora creu que la prova es podria fer a l’Estadi Olímpic, cobrint la gespa amb una catifa especial per a l’hoquei, aprofitant també l’Estadi Federatiu. Candela confia que els clubs locals d’hoquei deixarien les seves instal·lacions per als entrenaments. Sobre l’afectació a l’activitat del Terrassa FC, la responsable municipal d’esports considera que, al ser només 15 dies, només afectaria a un partit de futbol i seria factible buscar una solució.

D’altra banda, el projecte de la Casa de l’Hoquei a Terrassa sembla que encara no tindria del tot segura la seva ubicació a l’edifici de l’antic ajuntament, al Raval de Montserrat. La prioritat del govern era recuperar la titularitat de l’immoble, en mans de l’Institut Industrial, per tractar-se d’un bé patrimonial catalogat. L’única certesa és que ja s’han iniciat els tràmits per a la permuta per uns terrenys a Ca n’Aurell.

Els serveis municipals hauran d’estudiar l’estat de l’edifici i veure quines actuacions s’hi haurien de fer en cas d’allotjar aquesta nova activitat. En tot cas, poden passar encara uns mesos abans no es decideixin i s’executin aquestes tasques.