Terrassa porta la Candidatura de la Seu d’Ègara a Patrimoni de la Unesco a la Cimera Mundial de Cultura

L’Ajuntament de Terrassa participa, del 28 de novembre a l’1 de desembre, a la Cimera Mundial de Cultura de la xarxa Ciutats i Governs Locals Units (CGLU), a Dublín (Irlanda). La regidora de Promoció Cultural i Audiovisual i Relacions Internacionals, Rosa Boladeras, acompanyada del director de la Candidatura de la Seu d’Ègara a Patrimoni Mundial de la Unesco, Carles Sánchez, han intervingut avui en la taula titulada ‘Patrimoni per avui i demà’, on han presentat les prioritats estratègiques de la ciutat en patrimoni cultural, entre les quals han destacat la Candidatura de la Seu d’Ègara per formar part del Patrimoni Mundial de la Unesco.

També han exposat les línies principals del Pla Estratègic de Patrimoni i el segell GAS (Gèneres, Accessibilitat i Sostenibilitat), com exemples del compromís de la ciutat en el desenvolupament d’unes polítiques culturals en línia amb els ODS i l’Agenda 2030.

Terrassa ha compartit taula amb experts de l’àmbit del patrimoni i les polítiques culturals de les ciutats de Malmö (Suècia), Xi’an (Xina) i de l’ICOMOS (International
Council on Monuments and Sites).

Amb el nom de ‘Cultura. Futur. Objectiu. Nosaltres actuem: portant les visions locals cap a l’esfera global’, la cimera pretén ser el punt clau de trobada a nivell mundial per a les ciutats, els governs locals i els actors clau compromesos amb la implementació eficaç de polítiques i programes sobre cultura i sostenibilitat.