Terrassa posa ara la il·lusió en el sorteig del Nen

I per culminar el reguitzell de festes, commemoracions i activitats excepcionals d’aquest Nadal, arriba el també tradicional Sorteig del Nen. La rifa de Loterias i Apuestas del Estado que se celebra el dia 6 a les 12 del migdia i retransmès per Televisió Espanyola des de Madrid. Al llarg del temps Terrassa ha aconseguit alguns importants pessics d’aquest sorteig que diuen intenta acontentar als què no han tingut sort en el sorteig de Nadal.

L’afluència de clients en aquestes darreres hores era constant a l’administració l’Elefant de la Sort amb més de 30 anys d’història al barri de Can Palet. Una il·lusió que es barreja amb les joguines del dia de Reis i que com totes les loteries ajuda a fer front a les despeses. El sorteig extraordinari després de la Loteria de Nadal, és un sorteig de bombos múltiples, és a dir que no es repetirà la típica cantarella del sorteig de Nadal tot i que s’hi assembla molt.

El primer premi està dotat amb 200.000 euros el dècim. El segon premi repartirà 75.000 euros per butlleta de 20 euros i el tercer premi pot arribar a donar 25.000 euros per dècim. També hi ha un diversos premis a les quatre i tres darreres xifres, aproximacions o reintegraments. Un sorteig històric que se celebra des del 1908 i que com a dada curiosa en sis ocasions ha acabat amb el número 20.

Sorteig Nen 1Sorteig Nen 2