Terrassa posarà en marxa una app que permetrà fer rutes de turisme cinematogràfic

Terrassa posarà en marxa una app que permetrà fer rutes de turisme cinematogràfic per la nostra ciutat, visitant els llocs que han estat protagonistes de les produccions que han passat per Terrassa. A més, està treballant en la creació d’una pàgina web, a iniciativa de Bristol City of Film, en què les 13 ciutats creatives de la UNESCO de cinema podran aportar tota la informació sobre les accions que porten a terme.

Terrassa es va convertir a l’octubre de 2017, en la primera ciutat de l’Estat designada en aquesta xarxa. Passat més d’un any d’aquella fita, l’ajuntament fa balanç del que ha suposat per a la ciutat.

En aquest temps, Terrassa ha impulsat diverses iniciatives per acostar el cinema a la ciutadania, coordinades a través de la Taula de l’Audiovisual. En l’àmbit local, destaca la Primera Mostra de Cinema fet a les aules, cicles i clubs de lectura a les biblioteques, xerrades i projeccions. En l’àmbit internacional, Terrassa ha participat en diverses trobades a Itàlia i Polònia i també a les jornades celebrades recentment a Granada.