Premiados 2 Pajaritas Azules

Terrassa, premiada amb dues Pajaritas Azules per la millora de la recollida de paper i cartró

L’Associació espanyola de fabricants de pasta, paper i cartró (Aspapel) premia els ajuntaments per la seva tasca en matèria de reciclatge i tractament de les fraccions de residus, i aquest dijous ha celebrat la 7a edició dels seus guardons Pajaritas Azules, que es concedeixen a partir de l’avaluació de diversos indicadors anuals que analitzen tots els aspectes que afecten la recollida del contenidor blau i recollides complementàries, campanyes d’informació i conscienciació ciutadana, regulació i planificació de la gestió, així com taxes de recollida i traçabilitat.

En aquest esdeveniment, Terrassa i l’empresa municipal Eco-equip han estat reconegudes amb dues Pajaritas Azules per haver millorat el servei de recollida de residus de paper i cartró i per disposar d’un servei de recollida porta a porta pel petit comerç. El gerent de l’empresa Eco-equip, Josep Miquel Colomer, ha estat l’encarregat de recollir el guardó.

En total, a Catalunya s’han premiat 8 ajuntaments. A més de Terrassa, s’ha valorat la tasca de Barcelona, El Prat de Llobregat, Lleida, Mollet del Vallès, Sant Boi de Llobregat, Castelldefels i Reus. A nivell nacional, Aspapel ha premiat a 46 ajuntaments pel seu compromís amb el reciclatge de paper i cartró.