Terrassa inaugura les remodelacions de l’Estadi Olímpic de cara a la Copa del Món Femenina d’Hoquei Herba

L’Estadi Olímpic ha obert les portes a tothom qui ha volgut assistir, aquest dissabte, a l’acte inaugural de la renovació de les instal·lacions esportives més reconegudes de la ciutat i també a l’entrega de premis dels Jocs Esportius Escolars.

El que habitualment és el camp on juga el Terrassa Futbol Club s’ha convertit en un camp d’hoquei amb totes les garanties per practicar aquest esport que ha situat Terrassa al mapa i que ens situa un dels punts referent en l’hoquei herba a nivell internacional.

Una posada a punt que va començar el passat mes de juliol de 2021 de cara al mundial femení d’hoquei que es durà a terme de l’1 al 17 de juliol i que comptarà amb setze seleccions del màxim nivell.

Aquest cap de setmana, amb menys d’un mes perquè comenci la competició, s’ha posat a prova el terreny de joc amb dos partits tant dissabte com diumenge. Les seleccions d’Espanya masculina i femenina estrenaran la catifa blava en partit oficial. Ho faran en el torneig de la FIH Pro League, competició en format de lliga que reuneix les millors seleccions del món.

L’acte ha comptat amb parlaments de les autoritats del govern municipal així com el president de la Real Federación Española d’Hoquei, Santiago Deó, el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, l’assessor de l’àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Antonio Carmona, i Mercedes Llano, del Consejo Superior de Deportes.

Per finalitzar la inauguració s’ha fet la sacada d’honor per donar per estrenat l’estadi i acte seguit les jugadores del primer equip femení que representaran Espanya en aquest mundial han saltat al camp per saludar als qui es trobaven a la que serà durant divuit dies la seu de l’Hoquei mundial.

220406 Inauguració Estadi Olímpic 1

220406 Inauguració Estadi Olímpic 2