Terrassa presenta la programació cultural de la temporada amb una gran gala al Teatre Principal

El món de la Cultura de Terrassa es vesteix de llarg amb una gran Gala de presentació de les diferents temporades artístiques professionals que s’organitzen a la ciutat. Un acte solemne al teatre Principal, conduït per la periodista de Canal Terrassa, Laura Contreras, ha servit per fer un tastet dels espectacles que es podran veure en els programes de Música Clàssica i Moderna, la temporada de Cultura a prop dels Districtes amb els cicles de Sons del temps, el jazz a prop i el Fem Estiu amb els Festivals de circ i de titelles.

També s’ha pogut veure algun fragment de la temporada d’Arts Escèniques, de la de dansa de la Factoria Cultural, els músics de La Casa de la Música, les mostres d’Arts Visuals, la programació estable de Jazz Terrassa i l’imminent TNT. Tot salpebrat amb diverses actuacions que han corroborat perquè Terrassa ha esdevingut un referent cultural.

L’acte amb l’entrada limitada es va poder seguir en directe a través de Youtube. A banda de la representació municipal també hi havia representants de les temporades artístiques professionals que han preparat una programació a l’alçada de les millors temporades culturals.