Terrassa promociona la seva oferta d’estudis superiors al Saló de l’Ensenyament

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d’Universitats, estarà present a la 33a edició del Saló de l’Ensenyament, que se celebrarà del 16 al 20 de març a la Fira de Barcelona.

En el marc del certamen, Terrassa promocionarà l’oferta universitària i de serveis de la ciutat amb un estand municipal ubicat al Palau 1 del recinte firal de Montjuïc en què s’oferirà informació sobre els estudis que es poden cursar al campus Terrassa Universitària TU.

L’estand, de 60 m2, comparteix espai amb l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional (EUIT) i està dissenyat amb una concepció oberta i diàfana, molt visible en alçada i destacant els diferents àmbits i especialitats que es poden cursar al Campus de Terrassa. A més, es reservarà una zona de l’estand per visibilitzar els projectes impulsats pels estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual (ESEIAAT) com ara el prototip de moto elèctrica de l’equip MotoSpirit, el cotxe híbrid EcoR2 de l’Associació Tecnològica ecoRacing o alguns dels coets de l’equip UPC Space Program.

El regidor d’Universitats, Pep Forn, destaca que: «El Saló de l’Ensenyament representa una gran oportunitat per mostrar tot el potencial de Terrassa i la seva oferta d’estudis superiors. Som el segon campus urbà universitari de Catalunya, on s’imparteixen algunes titulacions úniques i que només es poden cursar a Terrassa. L’aposta per la universitat i el coneixement és un dels valors més importants que tenim com a ciutat i cal reivindicar-lo i visibilitzar-lo a través d’un esdeveniment com el Saló de l’Ensenyament que cada any visiten milers de persones d’arreu del país».

Aquest és el 22è any que l’Ajuntament participa al Saló de l’Ensenyament. A Terrassa es poden cursar prop de 150 titulacions oficials diferents a través de les quatre universitats representades, les sis escoles universitàries i de formació superior, una facultat i un hospital universitari amb un campus de salut. Totes aquestes universitats i centres universitaris ofereixen formació que cobreix un ampli ventall de necessitats: les enginyeries de l’àmbit industrial, cinema, audiovisual, aeronàutica, telecomunicacions, imatge i so, creació de videojocs i multimèdia, disseny industrial, òptica i optometria, gestió empresarial, infermeria o teràpia ocupacional i comerç.