Terrassa promocionarà la seva oferta turística al Saló Internacional B-Travel

L’Ajuntament de Terrassa participarà en el Saló Internacional del Turisme B-Travel,  un dels punts de trobada més importants del sector turístic a Catalunya, per donar a conèixer la seva oferta turística. Enguany, Terrassa acompanyarà el Consell Comarcal del Vallès Occidental, a través de l’Agència Catalana de Turisme i de la mà de la Diputació de Barcelona i la marca ‘Barcelona és molt més’.

El Servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa serà present al Saló de Fira Barcelona l’1 i el 2 d’abril de 10h a 20h i el 3 d’abril entre les 10h i les 18h. El regidor de Turisme, Pep Forn, estarà present a la inauguració de la jornada que tindrà lloc l’1 d’abril a les 12h.

Durant els tres dies que durarà el certamen, Terrassa donarà a conèixer l’oferta turística de la ciutat, així com el programa de rutes turístiques i visites guiades 2022 i promocionarà especialment la Fira Modernista, que se celebrarà els dies 6,7 i 8 de maig.

El Servei de Turisme sortejarà, entre les persones que visitin l’estand, 5 paquets 2×1 per participar de la ruta ‘Seguint els passos de Lluís Muncunill’. D’altra banda, el Servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa repartirà material de difusió sobre el programa de visites guiades de l’any 2022, així com informació sobre la visita gratuïta que s’ofereix durant tot l’any a la Masia Freixa.

També participarà la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, la XATIC, que promocionarà les rutes turístiques a Terrassa amb el sorteig de cinc paquets per a dues persones per participar en qualsevol de les cinc propostes programades en cap de setmana al llarg de tot l’any. A més, sortejarà cinc puzles de la Masia Freixa.