Terrassa reclama un tractament integral de les rieres

L’Agència Catalana de l’Aigua arreglarà d’urgència l’esvoranc que la setmana passada es va produir en una de les voreres de la riera de les Arenes. D’aquí a dos dies l’Ajuntament mantindrà una reunió amb l’ACA per com dur a terme un tractament integral de les rieres que travessen la ciutat. La Comissió de les Rieres reclama un millor manteniment de totes les rieres per evitar actuacions d’urgència com ara aquesta darrera a les Arenes.

Tot i que la Comissió celebra la nova oficina tècnica que a principis d’any vetllarà per a un millor manteniment de les rieres, reclama un pla integral per millorar la seguretat. Aquest matí una nodrida representació de la Comissió de les Rieres, tècnics i representants de l’Ajuntament, han visitat els treballs que s’estant fent a la riera del Palau en el tram entre Poble Nou i Can Boada.

Unes actuacions que també contemplen desbrossar i netejar les lleres de canyes, troncs, arbres i sediments en diversos trams, i també a la riera de Rubí i el Torrent Mitger. Tot plegat en un projecte que s’acabarà a principis d’any i en el qual s’hi hauran invertit uns 80.000 euros, en una ciutat escarmentada pels aiguats.

 

Jordi Ballart ha visitat la riera del Palau amb membres de la Comissió Rieres