Terrassa reclamarà la gratuïtat de l’aparcament del CST

L’Ajuntament reclamarà a la Generalitat la gratuïtat de les més de mil places d’aparcament que en l’actualitat hi ha a l’Hospital de Terrassa, ara de pagament i sovint saturades. El Consistori també instarà el Govern a fer un estudi per ampliar el nombre de places i donar resposta a l’actual demanda per aparcar.

Aquest és un acord de ple presentat pel Partit Popular i que ha obtingut el suport unànime de tots els partits. L’acord també contempla ampliar als treballadors de l’Hospital de la comarca la gratuïtat de l’autobús que des de Terrassa arriba al centre sanitari. L’Ajuntament manté el 40 per cent de representació en l’òrgan de govern al Consorci Sanitari de Terrassa, en front el 60 per cent de la Generalitat.

D’altra banda, el ple també ha aprovat unànimament la recuperació per al pròxim curs de les beques d’excel·lència per als alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius que el Govern ha suprimit per aquest curs. Una proposta presentada pel PSC.

Finalment, el ple ha rebutjar regular l’ús del mòbil per als menors de 16 anys tal i com proposava Vox, a l’espera de mantenir una trobada el pròxim dia 4 amb representants d’una plataforma amb més de 500 pares preocupats per la incidència dels telèfons mòbils en els menors.