Terrassa recupera la delegació local de la Federació Catalana de Futbol

Terrassa i la seva demarcació ja compta amb nova seu de la Federació Catalana de Futbol per fer-hi tots els tràmits. Està ubicada al carrer Galileu, 264, en un local de lloguer d’uns 250 metres quadrats.

D’aquesta manera la ciutat recupera la delegació que va desaparèixer fa tres anys, després que es tanqués l’antiga seu de la Carretera de Matadepera, al barri del Pla del Bon Aire. Aquell moviment ha obligat durant aquest període de temps a que els clubs s’haguessin de traslladar fins a l’espai que la Federació té a les instal•lacions d’Olímpia, a Sabadell, per dur a terme totes les gestions administratives. Aquesta nova seu donarà cabuda a les 11 mil fitxes del diferents clubs de Terrassa i de la comarca.

El nou local de la Federació a Terrassa es va obrir el passat 2 de gener, tot i que s’està acabant de condicionar. L’objectiu és inaugurar-ho oficialment al febrer amb les autoritats locals i federatives. Les noves instal•lacions acullen també la delegació local del Comitè Català d’Àrbitres i també servirà com a punt de reunió mensual de l’Associació de Clubs de Terrassa i Comarca, després del seu peregrinatge per altres equipaments de la ciutat.