Terrassa recupera la prova de la Copa del Món d’Esgrima en Floret Masculí Júnior

Terrassa tornarà a acollir la Copa del Món d’Esgrima en la modalitat de Floret Masculí Júnior. La cita, organitzada pel Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa i la Federació Catalana d’Esgrima, tindrà lloc a Can Jofresa el 17 i 18 de febrer.

L’any passat la Federació Internacional va atorgar la prova de Terrassa a Guatemala, però la manca de participants ha provocat que s’hagi apostat de nou per la nostra ciutat. I l’èxit està assegurat, ja que en aquesta vuitena i última prova del circuit s’incrementa el nombre de tiradors respecte a altres edicions. Serà prova individual i també per equips i de moment s’han inscrit 143 participants de 26 països, tot i que hi ha temps fins aquest cap de setmana per formular la inscripció.

Amb la disputa del Campionat d’Europa cadet i júnior de Sotxi en poques setmanes, per Terrassa passaran els millors esgrimistes júniors en la modalitat de floret, com els números 1 i 2 mundials, el francès Wallerand Roger i el rus Kirill Borodachev, respectivament. A nivell estatal, hi serà el madrileny Nacho Breteau, número 29 del món, mentre que les esperances catalanes passen per Èrik Fernández, que posseeix el títol de campió d’Espanya Infantil.

El dissabte 17 tindrà lloc la competició individual i el diumenge 18 la d’equips. Les finals seran a la tarda (16.30h).