Terrassa registra el seu pitjor increment: 17 morts i 95 ingressats en les últimes 24 hores

El balanç d’afectats pel coronavirus a Terrassa durant les últimes 24 hores acumula un nou rècord negatiu. I és que el nombre de defuncions ha augmentat en 17, el que suposa la xifra més alta des que es van registrar els primers casos. Amb aquestes, ja són un total de 94 les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19 a la nostra ciutat.

En aquesta línia, entre ahir diumenge i avui dilluns també ha experimentat un creixement sense precedents la xifra d’hospitalitzats, que ha augmentat en 95 pacients, passant dels 463 als 558 ingressats.  D’aquests, 312 es troben en dependències de Mútua, mentre que la resta, 246 són atesos pels serveis del Consorci Sanitari de Terrassa. Un total de 69 persones afectades per la Covid-19 es troben en alguna de les Unitats de Cures Intensives dels dos hospitals.

En qüestió de tres setmanes, després que el passat 9 de març es registrés el primer cas de coronavirus a la ciutat, el total de positius s’ha elevat fins als 651. Així, entre ahir i avui, els dos centres hospitalaris de Terrassa han detectat fins a 95 nous casos de pacients infectats pel virus. D’altra banda, la xifra de malalts amb atenció domiciliària es manté en 93, mentre que en les últimes hores mitja dotzena de pacients han estat donats d’alta.

El balanç d’afectats per la pandèmia a nivell de Catalunya tampoc és gens favorable. En les últimes 24 hores el nombre de casos positius ha crescut en 2.616 persones, arribant als 18.773 malalts. La xifra de defuncions ha estat de 262 des de l’últim balanç i s’eleva a un total de 1.672 morts. Per altra banda, més d’una quarta part dels casos diagnosticats -unes 5.000 persones- ja han rebut l’alta hospitalària.