Terrassa rep el Nadal amb la inauguració del pessebre institucional i la Fira de Santa Llúcia

Terrassa es vesteix de Nadal. Després que aquest divendres s’encengués l’enllumenat nadalenc, dissabte a la tarda s’ha inaugurat el pessebre institucional i la Fira de Santa Llúcia.

L’alcalde Alfredo Vega, juntament amb altres membres del govern, ha visitat les parades de la Fira de Santa Llúcia a la plaça Vella en el seu primer dia d’obertura. Ara, els terrassencs i terrassenques ja podem comprar tot allò indispensable per guarnir casa nostra durant aquestes festes. Figuretes del pessebre, avets i plantes de Nadal, llums, tiós i altres elements d’ornamentació estaran a la venda fins al 20 de desembre.

Dissabte també ha estat el dia en què el pessebre institucional ha quedat inaugurat. L’agrupació de pessebristes de Terrassa ha estat l’encarregada de la instal·lació per novè any consecutiu.

Enguany, el pessebre reprodueix un conjunt ambientat en el segle I, format per una muralla en ruïnes on s’han aprofitat algunes parets per construir-hi una establia adossada que dona cobertura al Naixement.
Sembla que la valoració general de la ciutadania egarenca és positiva respecte el pessebre d’enguany.

Ara, queda oficialment inaugurat el cicle de Nadal a la ciutat.