Terrassa ret homenatge a les víctimes de la Covid-19 i inaugura un memorial al Cementiri Municipal

Terrassa ha homenatjat aquest diumenge al migdia a les víctimes de la Covid-19 en un acte al Cementiri Municipal. Una emotiva cerimònia de dol col·lectiu per recordar totes les persones que han perdut la vida degut a la pandèmia derivada de la Covid-19.

L’acte, dirigit a les famílies que no han pogut acomiadar-se dels seus éssers estimats, ha tingut lloc davant el temple multiconfessional. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha pronunciat un emotiu discurs amb un sentit delicat i ple d’afecte, dirigit a totes aquelles persones que les seves famílies no han pogut acomiadar com es mereixien. I també a totes les persones que han lluitat i continuen fent-ho contra la Covid-19.

L’actriu Marta Marco ha estat l’encarregada de conduir la cerimònia i, durant l’acte, s’han llegit poemes de la poetessa terrassenca Marta Pessarrodona. L’artista terrassenca Gemma Humet i el Quartet de Corda “Els Cohen. Tothom ho sap” han actuat interpretant dolces i emotives cançons.

No ha faltat tampoc un minut de silenci dedicat a les víctimes de la pandèmia, i s’ha inaugurat l’Espai de Memòria amb una escultura que ha donat l’artista local Àngela Ubasart. Tothom qui ha volgut ha dipositat flors per retre homenatge a les persones difuntes.

211212 Homatge Víctimes Covid 7

211212 Homatge Víctimes Covid 2 211212 Homatge Víctimes Covid 11