Terrassa s’adhereix a “L’hora del planeta 2019” i apaga els seus edificis més emblemàtics

La Masia Freixa, la xemeneia de la Bòbila Almirall, el monument a la Dona Treballadora i el campanar de Santa Maria s’han apagat aquest dissabte de 20.30 a 21.30 h, en el marc de la campanya mundial “L’hora del planeta 2019” per lluitar contra el canvi climàtic.

Terrassa se suma, un any més, a aquesta campanya d’abast mundial de conscienciació i lluita contra el canvi climàtic i a favor de la biodiversitat, promoguda pel Fons Mundial per a la Natura.

Apagant els seus edificis més emblemàtics, la ciutat s’uneix al moviment simbòlic que pretén subratllar la importància d’implementar polítiques reals per tal de resoldre el canvi climàtic i encoratjar la ciutadania a què faci el mateix a les seves llars.

Enguany, la campanya ha llençat com a lema la pregunta “T’uneixes al repte?” i ha proposat tothom a sumar-se a tres reptes diferents: #RetoDíaSinCarne, #RetoDíaSinPlástico i #RetoDíaSinEmisiones.

“L’hora del planeta 2019” ha mobilitzat més de 7.000 ciutats del món per a demostrar el seu compromís amb la conversació de la naturalesa i denunciar, així, el canvi climàtic i la pèrdua de la biodiversitat.