Terrassa se suma a la vaga feminista amb una concentració multitudinària al Raval de Montserrat

El Raval de Montserrat ple. Una imatge que demostra el seguiment massiu de la vaga feminista del 8 de març que hi ha hagut a Terrassa així com a tants altres ciutats. A la concentració que s’ha fet a l’Ajuntament hi eren elles, però també ells i amb un missatge clar: acabar amb les desigualtats entre homes i dones, lluitar pels drets d’aquest col•lectiu i acabar amb la xacra de la violència masclista.

Per això des del Comitè Local de Vaga s’ha fet una crida a visualitzar l’aportació femenina en diferents sectors, no assistint al lloc de treball i estenent la vaga a l’àmbit educatiu, al de cures i al de consum. “Visca visca visca, la vaga feminista” o “És una vaga, no és una aturada” han estat alguns dels lemes que s’han cridat ben fort abans que els diferents col•lectius del Comitè llegissin el manifest.

S’ha condemnat el feminicidi, posant nom i cognom a les més de 2.700 dones assassinades a mans de les seves parelles i exparelles, i les Dones Periodistes que treballen als mitjans de comunicació de la ciutat han denunciat la precarietat, la discriminació i l’assetjament sexual existent dins el món laboral. Una mobilització global que no entén de fronteres i que ha estat convocada a 177 països de tot el món.