Terrassa se suma a “L’Hora del Planeta” apagant alguns enllumenats ornamentals

Terrassa s’ha sumat un any més a “L’hora del planeta”, la campanya mundial de conscienciació i lluita contra el canvi climàtic i a favor de la biodiversitat. Aquest dissabte, a dos quarts de 9h del vespre, l’ajuntament ha apagat durant una hora els enllumenats ornamentals de la Torre del Palau, del monument de la Dona Treballadora i de la plaça de l’Assemblea de Catalunya.

La iniciativa promoguda a escala mundial, s’ha presentat enguany amb el lema “Connecta’t al Planeta i Apaga la Llum”. L’objectiu d’aquesta nova edició és aconseguir mobilitzar un total de 7.000 ciutats i més de 1.000 milions de persones de tot el món. Així doncs, durant aquesta hora s’han apagat els llums dels principals edificis i monuments del planeta.

En l’edició de l’any passat, hi van participar un total de 187 països i es va apagar l’enllumenat de més de 12.000 monuments i edificis icònics de les principals capitals del món. “L’hora del planeta” va néixer fa 11 anys a Sidney (Austràlia) com a gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic.

Terrassa és un dels municipis compromesos amb els objectius d’estalvi i eficiència energètica, amb polítiques actives de sostenibilitat que aposten també per la reducció del soroll, la millora de la qualitat de l’aire i la protecció de la salut ambiental.