“Terrassa Secreta” torna aquest 22 de maig però es reformula i totes les sessions seran a La Revolta

“Terrassa Secreta” és una proposta artística ideada i impulsada a la ciutat  per la productora L’Embarral des de l’any 2016. Un nombre reduït de persones s’inscriuen per gaudir d’un esdeveniment cultural del qual només en coneixen la disciplina artística. No saben ni el nom de la persona que actuarà, i fins ara tampoc sabien  el lloc on gaudiran de l’espectacle de música, teatre, cinema, dansa, o altres espectacles en un ambient únic i irrepetible acompanyats d’una degustació de productes de proximitat.

Aquest any, la proposta s’ha hagut de reformular  i totes les sessions seran al restaurant i espai cultural La Revolta (C/Volta 5, Terrassa) a les 19h, on oferiran un sopar en acabar l’actuació (amb prèvia reserva al 667854304).

El projecte Terrassa Secreta va ser seleccionat pel projecte CultSurfing.cat, una iniciativa que pretén crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans. Els organitzadors volen apropar la cultura i l’art convidant la gent  a participar en una proposta sorpresa, apostant per descobrir nous artistes que potser desconeixien.

L’any passat, la crisi sanitària va obligar a desenvolupar la iniciativa a través de les xarxes socials. Per aquest any, ja hi ha dates i contingut. Així, el 22 de maig es proposa teatre unipersonal; el 5 de juny, jazz; el 10 de juliol, impro; el 18 de setembre, música i, finalment, el 16 d’octubre, audiovisual.