Terrassa Secreta torna aquest any amb més sessions i més disciplines artístiques

Més sessions i més disciplines artístiques. És la proposta de Terrassa Secreta, que torna aquest any amb una segona edició que amplia les dates dels seus espectacles, entre el 19 de maig i el 21 d’octubre.

Una quinzena de persones de públic per cada espectacle podran descobrir nous espais i nous artistes, en una terrassa, amb un pica-pica i una actuació. I ho faran de la mà de l’Embarral, la productora artística terrassenca responsable d’aquesta iniciativa.

Un dels incentius de participar en aquesta edició de Terrassa Secreta és el factor sorpresa perquè, qui s’apunti, només coneixerà a priori la disciplina però no sabrà on va ni que veurà fins arribat el moment.

Aquest any, a més, a la música i el teatre de la primera edició, s’hi afegiran la dansa i les arts plàstiques. I pel que fa al nombre de sessions, passen de quatre a sis, degut a l’èxit registrat l’any passat i que va fer esgotar les entrades ràpidament.

Les actuacions, pensades per afavorir la proximitat i la complicitat de públic i artistes, tindran una durada d’entre mitja hora i 45 minuts.

Les inscripcions ja estan obertes i només cal enviar un correu a terrassasecreta@gmail.com, informant a quina sessió es vol assistir. Es poden demanar un màxim de dues entrades i només es pot assistir a una sessió.