Terrassa segueix apostant pel talent local en el món de la fotografia amb la quarta edició de l’Emotiva22

Des d’aquest dissabte i fins el proper diumenge 11 de desembre el festival Emotiva ocuparà amb fotografies espais històrics, monumentals i singulars de la ciutat. Espais com la Sala Muncunill, la Seu d’Ègara, el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, el Museu Tèxtil, la seu dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals o la Factoria Cultural de Terrassa entre d’altres.

A l’estrena, duta a terme a LaFact Cultural amb la presència de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, i l’alcalde, Jordi Ballart, s’ha pogut fer un recorregut amb els autors de les fotografies. Una experiència interactiva que ha permès al públic repassar amb detall el camí creatiu que ha dut a l’artista a immortalitzar aquests moments.

Un festival que enguany celebra la seva quarta edició i que és nascut a Terrassa. Aquest projecte cultural aposta pel talent local i duu la reivindicació i la crítica social com a bandera.

Aquest festival amb diferents seus ha programat per aquesta edició multitud d’activitats que van en paral·lel amb les exposicions. Presentacions i vendes de llibres, Tallers familiars de fotografia, conferències i taules rodones. Amb aquestes activitats l’Emotiva22 pretén crear noves lectures i establir diàlegs i ponts entre espais, públics i artistes.
L’edició d’enguany ha estat dedicada al fotògraf egarenc Jaume Cabús nascut el 1944 i mort el maig d’aquest any. Un home considerat com un artista de referència i amic de molts fotògrafs i fotògrafes de la ciutat.