Terrassa, seu de les futures promeses del tennis taula femení

El local del CTT Els Amics Terrassa va ser dissabte una de les seus de la Copa Catalana Femenina, competició de nova creació, i que es juga en format de concentracions per tot Catalunya. L’altra seu va ser a les instal·lacions del Reus Ganxets Miró.

Un total de dotze clubs, entre ells Els Amics, van prendre part en aquest campionat de categoria absoluta celebrat a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. Tot i així, la major part de les jugadores són del planter dels clubs per començar a iniciar-se en l’alta competició.

El Borges Envelats Valls segueix liderant la classificació de la Copa Catalana Femenina, després de guanyar tres dels quatre partits disputats. Per la seva banda el club egarenc va guanyar el Vilanova i el Vilassar, mentre que van cedir davant el CN Sabadell i el Borges. Un campionat que enforteix encara més el creixement del tennis taula a la ciutat.

Precisament el dissabte 4 de febrer el CTT Els Amics celebrarà una assemblea general ordinària en la qual s’ha de convocar eleccions i escollir una nova junta directiva, després de la marxa de Francesc Gibert. Tot i així, tot apunta a que només hi haurà una única candidatura presidida per Maria Serres.