Terrassa s’il·lumina de Nadal

Amb alegria al Raval de Montserrat, Terrassa ja ha encès les llums per aquest Nadal 2021. La ciutat s’il·lumina així i s’omple de llum; de fet, més que l’any passat. Enguany, l’enllumenat de Nadal s’ha reforçat amb més de 700 punts de llum per tot Terrassa.

Es podran veure també fins a deu elements en tres dimensions repartits per set emplaçaments de la ciutat, i s’il·luminen deu rètols lluminosos desitjant les «Bones Festes». També s’han afegit 2 rètols més als 5 que ja hi havia l’any passat, que s’il·luminen amb el nom de Terrassa.

Enguany, l’encesa de l’enllumenat de Nadal ha comptat amb una dolça actuació de música en directe amb «Nadales de sofà» que han interpretat, entre altres, «Quan Somrius» de Josep Thió. Després de la tradicional encesa de llums, no ha faltat tampoc la inauguració del pessebre a la Plaça Vella, amb la presència de l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa i del seu constructor.

D’aquesta manera es dona tret de sortida al Nadal a Terrassa amb unes llums que il·luminaran la ciutat fins el proper 9 de gener. Unes festes que, segons el consistori, són per tothom, diverses, inclusives i igualitàries.