Terrassa Street Art

Terrassa Street Art oferirà tallers artístics a les biblioteques de la ciutat

A partir del 19 d’abril fins a finals de maig totes les biblioteques de la ciutat, centre cívics i diferents seus d’entitats socials s’ompliran de tallers de sensibilització artística amb el projecte del Terrassa Street Art.

Per setè any consecutiu la regidoria de cultura de Terrassa aposta per fer arribar la música, la dansa, les arts escèniques i la pintura a petits i grans, d’una forma totalment gratuïta. El projecte combina la formació amb la vivència artística i acaba amb un gran espectacle amb els participants dels tallers i un elenc d’artistes professionals.

Les novetats d’enguany són els tallers d’orquestra que es faran a la Biblioteca Central de Terrassa amb Joan Martínez Colás. Oberts a persones amb coneixements musicals o sense, que tinguin instrument o no i el taller de dansa urbana amb Cristina Navarrete.

Terrassa Street Art

Continuaran els tallers de veu i moviment amb Laia Camps i el de pintura amb Carmen Valverde que es farà amb els nois i noies de Lafact.

L’espectacle final serà el dissabte, 28 de maig a les 18:30 a la Plaça Lluís Companys i comptarà amb els professors dels tallers així com l’actor terrassenc Jordi Garreta i la cantant Atenea Carter amb la cantata “7 maneres d’estimar” de Joan Martínez Colás.

Terrassa Street Art

Diferents entitats de la ciutat com Prodis, Lafact Factoria Social de Terrassa, Urban Sketchers Terrassa, el Projecte Música al barri de Ca n’Anglada, l’Associació Cultural de Castilla la Mancha de Terrassa o l’Associació a favor dels Discapacitats la Oka ja s’han
sumat a la iniciativa d’aquest projecte d’art comunitari.

Per a més informació podeu contactar a la web www.tsa.cat o a través de les xarxes socials del Terrassa Street Art.