Terrassa té un índex delictiu un 21% per sota de la mitjana catalana

Terrassa és la cinquena ciutat més segura de Catalunya i la 18ena d’Espanya. Així ho diuen les dades dels Mossos d’Esquadra que s’han posat sobre la taula en la Junta Local de Seguretat que ha tingut lloc aquest dilluns. En la reunió hi han estat presents, com és habitual, els cossos de seguretat i en aquest cas, també, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.

Ballart Elena

Segons aquestes dades, Terrassa està un 21% per sota de la mitjana catalana pel que fa a índex delictius, amb una ràtio de 57,4 fets per cada 1.000 habitants.

Amb aquestes dades a la mà i el dia abans del ple extraordinari impulsat pel PSC, l’alcalde Jordi Ballart tornat a criticar la utilització partidista de la seguretat a la ciutat.

Els darrers mesos, de setembre a desembre, hi ha hagut una reducció del 13,8% de delictes a la ciutat; en un any, la disminució ha estat del 7%.

Junta Local De Seguretat 2

El conseller Elena s’ha mostrat confiat que els pressupostos de la Generalitat tirin endavant i, per tant, s’aprovi la inversió de sis milions d’euros per començar les obres del nou parc de bombers de Terrassa.