Terrassa torna a estar de dol per un nou cas de feminicidi

Unes 200 persones s’han concentrat aquest diumenge al Raval de Montserrat per mostrar el seu rebuig contra l’assassinat d’una veïna terrassenca presumptament a mans del seu germà. Els assistents han guardat un respectuós minut de silenci i posteriorment l’alcalde Jordi Ballart ha pronunciat un discurs de condemna contra la violència masclista.

Els fets haurien passat aquest dissabte al vespre quan un home de 46 anys, veí de l’Avinguda de Josep Tarradellas, hauria matat la seva pròpia germana, 5 anys més gran que ell. El detingut, principal sospitós del crim, passarà a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa en les pròximes hores. Per la seva part, després de la reunió de la Taula de Feminicidi, l’Ajuntament ha decretat tres dies de dol a la ciutat.

Durant la concentració, davant del consistori, una representant del Comitè de Vaga Feminista de Terrassa ha llegit un manifest de repulsa a aquest nou possible cas de feminicidi a la ciutat. L’acte ha finalitzat amb el so d’un saxofon interpretant les notes musicals del Cant dels Ocells.