Foto Centre Universitari De La Visió

Terrassa torna a ser una de les seus de la Mobile Week

La fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) torna a triar la ciutat de Terrassa per acollir diferents activitats de la Mobile Week per segon any consecutiu. La iniciativa se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d’abril. Durant aquests dies, congregaran un conjunt de propostes que inclouen conferències i activitats. Aquestes s’engloben en tres grans temàtiques: drets i responsabilitats digitals, habilitats professionals digitals i el paper de l’educació. També s’aplegaran actes sobre la construcció del futur: cultura i creativitat, entreteniment i nous mitjans digitals.

El MWCapital ha triat el municipi com a seu de la Mobile Week perquè és un important pol de recerca i innovació. També perquè acull el segon campus universitari urbà més gran de Catalunya amb 10.000 estudiants.

A més a més, disposa d’una gran quantitat d’empreses capdavanteres que treballen amb sectors i clústers estratègics d’alta tecnologia com l’audiovisual, l’òptica i la fotònica. Sectors com les indústries sanitàries, l’àmbit tèxtil o les indústries de la sostenibilitat i tecnologies ecològiques entre d’altres.

L’Ajuntament de la ciutat elabora el programa d’activitats amb la Mobile Week en col·laboració amb escoles del Campus universitari, agents econòmics i el teixit productiu de la ciutat. El programa aplegarà activitats en format presencial i virtual.

Upc Eseiaat Escola Industrial

UPC (campus universitari) / Font: Terrassadigital