Terrasa Tria Futur

Terrassa Tria Futur tanca la seva tercera edició amb més de 9.000 visites

La tercera edició de Terrassa Tria Futur ha registrat un total de 9.376 visites. Aquesta participació fa eferencia tant a la Mostra d’Ensenyament, l’Espai Virtual, com a la Fira d’Orientació. D’aquesta manera, la iniciativa es consolida com a espai de referència per a l’orientació formativa i professional per a totes les edats, i especialment per a l’alumnat d’ESO.

La Mostra d’Ensenyament, s’ha celebrat entre el 2 i el 9 de març. Ha recuperat la presencialitat després de dos anys. Ha comptat amb la novetat de la descentralització. Les sessions d’orientació grupals s’han dut a terme per primer cop a tres espais per facilitar les visites d’instituts i entitats. Aquests espais han estat el Centre Cívic  President Macià, el Casal Cívic Francisca Redondo i el Centre Cívic Alcalde Morera. En total, s’han fet 90 sessions d’orientació per a 1.067 joves de 19 instituts i tres entitats.

L’Espai Virtual, a banda d’oferir continguts d’orientació de manera permanent, va programar una sèrie de xerrades en línia. El lloc web va rebre un total de 2.011 visites. Part de les 40 xerrades organitzades van quedar enregistrades.

Finalment, el Recinte Firal va rebre 6.220 persones. S’hi van aplegar una seixantena d’estands: 27 de centres educatius, una dotzena d’administracions públiques, i 14 d’entitats. A més, dels tres grans estands empresarials de les tres cadenes de valor convidades: tèxtil, energies renovables i salut. Un total de 22 empreses s’hi van concentrar.

Foment de Terrassa va organitzar una trentena d’activitats. També s’hi ha d’afegir les organitzades per organismes i entitats empresarials, centres de formació i altres expositors. En total, doncs, es van dur a terme més d’un centenar d’activitats.

Per la seva banda, els Punts d’Orientació Personalitzada del servei d’Educació i de Foment van atendre prop d’un centenar de persones.