Terrassa Tria futur torna amb una fira d’orientació al Recinte Firal

Terrassa Tria Futur arriba a la tercera edició amb el retorn a la presencialitat, després de dos anys de restriccions per la pandèmia. Així els dies 10 i 11 de març el Recinte Firal acollirà una fira d’orientació amb més de 50 stands agrupats en tres zones: una dedicada a centres d’ensenyament, una altra per a institucions i entitats i una tercera per a empreses. En aquesta última hi haurà representades una vintena d’empreses dels àmbits de la salut, les energies renovables i el tèxtil. La fira obrirà matí i tarda amb tallers, xerrades i activitats.

A banda d’aquesta presencialitat, l’Ajuntament vol obrir la fira a tothom que cerqui formació i una sortida professional, no només als estudiants de secundària.

A més de la fira presencial, Terrassa Tria Futur inclou una programació de xerrades telemàtiques i la 21a edició de la Mostra d’Ensenyament, que aquest es descentralitzarà a tres centres cívics.

La regidora d’Educció Teresa Ciurana ha confirmat que l’oferta de formació professional a la ciutat s’ampliarà l’any que ve, però encara no ha detallat de quina manera.