Terrassa Unesco City of Film impulsa la Xarxa Audiovisual d’Escoles

A partir de setembre els centres d’ensenyament es podran integrar en un projecte de formació audiovisual per a mestres per impulsar l’alfabetització audiovisual en els centres de Primària. L’Ajuntament impulsa la creació de la Xarxa Audiovisual d’Escoles, una de les estratègies d’expansió i difusió de la Terrassa Unesco City of Film.

El Parc Audiovisual ha acollit aquest dimecres, la presentació d’aquesta Xarxa que vol ser un punt de trobada entre els programes públics i les escoles. Amb l’objectiu de convertir-se en un espai de debat, formació especialitzada, intercanvi de recursos i la integració primerenca del llenguatge audiovisual en els projectes educatius.

Aquest projecte es podria convertir en un model referent a l’ensenyament de tot Catalunya. A la jornada Joaquim Berenguer, especialista del Parc en Educació Audiovisual, ha orientat als primers docents en l’aplicació del llenguatge audiovisual a les aules. Per la seva banda, Jeremias Soler, agent de referència en continguts audiovisuals, ha explicat el seu model d’èxit per aplicar el llenguatge audiovisual en els projectes educatius.

220629 Presentació Xarxa Audiovisual D'escoles De Terrassa 1