‘Terrassa val molt!’ bescanvia vals per un valor de 200.000 euros a l’equador de la campanya

Els bescanvis acumulats a principis de mes, a l’equador de la campanya comercial ‘Terrassa val molt!’, és del 49% dels vals de 5 euros i de més del 53 % en vals de 10 euros. En total gairebé ja s’han gastat 200.000 euros (196.885) d’una exitosa promoció.

Aquestes són les xifres a poc més d’una setmana perquè s’acabi una campanya del comerç de proximitat que permet comprar qualsevol tipus de producte a meitat de preu. Una promoció que en poc més de 2 hores va esgotar els 57.600 vals per bescanviar per un valor de 384.000 euros.

Una fórmula de vnda que clients i comerciants continuen valorant positivament. Aquesta és la tercera edició que Ajuntament i Cambra impulsen aquesta campanya de suport al comerç local, la primera feta en primavera.

Cada persona ha pogut comprar fins un màxim de 30 euros en vals de descompte que després ha pogut gastar en els comerços adherits pel doble del seu valor.

Ajuntament i Cambra mantenen el ‘Terrassa vals molt!’ durant dos cops l’any perquè estimula el comerç de proximitat i té bona acollida entre la ciutadania.