Terrassa viurà un mes d’agost amb treballs d’asfaltat, manteniment de l’espai públic i obres

L’Ajuntament durà a terme a l’agost noves actuacions de reasfaltat de carrers i avingudes i continuarà amb l’execució dels projectes de millora de l’espai públic que van començar fa unes setmanes.

Les noves pavimentacions afectaran a la Rambla d’Ègara, la rotonda de la Bicicleta, el carrer Colom, l’avinguda del Vallès i el carrer de Ramon y Cajal.

Pel que fa a les obres ja iniciades i que continuaran durant l’agost, destaquen els treballs de pavimentació i senyalització dels carrers Galvani i Independència, el projecte d’adequació dels camins del parc del Nord i les obres del col·lector de l’avinguda de Béjar. També s’avançarà en la urbanització dels carrers de Franc Comtat i de Felip II, a més de la construcció del nou equipament de la Maurina.

Altres projectes són fruit de processos participatius com la instal·lació de jocs infantils, biosaludables i esportius i el projecte d’adequació de l’aparcament de Can Jofresa.

El proper mes també es faran a la ciutat treballs que van a càrrec d’altres administracions públiques. És el cas de la B-40, el reforç del ferm de la carretera BP- 1503 i les obres d’ampliació de l’autopista C-58. També continuaran les obres de canalització d’aigua al carrer de Torras i Bages, a càrrec de MINA. Pel que fa a les obres de MútuaTerrassa, es manté la restricció a tres carrils al pont de l’avinguda Jacquard i es mantenen les ocupacions d’espai públic en el parc de Vallparadís i a la plaça dels Drets Humans.