Terrassa x Refugiats organitza una festa solidària el proper 27 de maig a l’Ateneu Candela

628 persones han mort ofegades al Mediterrani en el portem d’any, 3 cada dia. La majoria d’aquestes persones fugen de la Guerra a Síria i volen arribar a Europa. És un recompte no oficial perquè poques ONG operen al mar per intentar salvar vides i són testimonis directes d’aquest drama.

L’entitat Terrassa x Refugiats, sorgida al 2016, enceta ara una nova campanya de sensibilització de la ciutadania que finalitza el 27 de maig amb una festa solidària a l’Ateneu Candela. A la presentació de la iniciativa hi ha assistit, Isabel Cardellach, membre de l’ONG Proactiva Open Arms,  i Dolors Font, representant de l’ONG noruega Drapen i Havet,  que treballa als camps de refugiats de Grècia.

La festa solidària comptarà amb activitats infantils, l’actuació de DJ’s locals i un dinar. A la tarda, hi haurà concerts. L’entrada té un cost solidari de 5 euros, 10 si s’inclou també el dinar.

Fins arribar al dia 27, una guardiola solidària anirà passant per diverses entitats i locals per recaptar diners que es destinaran a Proactiva. Drapen i Havet, busca voluntaris.