Terrassa Zona 2, una nova plataforma que reclama el canvi tarifari

Fa uns mesos l’Autoritat del Transport Metropolità va decidir incloure sis municipis del Vallès a la tarifa plana metropolitana. Això volia dir que els seus usuaris passarien a pagar només una zona per anar a Barcelona. Per a alguns terrassencs, això és un greuge comparatiu més en el sistema tarifari integrat en relació a altres municipis de la comarca, i han decidit constituir-se en una plataforma per aconseguir una vella reivindicació: que Terrassa passi a formar part de la zona 2.

Terrassa Zona 2 fa escassos dies que està operativa, però ja ha aconseguit cert ressò a través de les xarxes socials. Aquest dimecres han fet una primera reunió al Bauhouse on s’han afegit usuaris indignats que creuen que el que paguen per anar a estudiar o treballar no és just.

Els impulsors d’aquesta nova plataforma creuen que és hora que els usuaris agafin la bandera reivindicativa perquè creuen que, fins ara, els partits i les institucions, no han estat a l’alçada.

Terrassa Zona 2 ha obert una recollida de signatures a Change.org on ja han firmat més de 13.000 persones. La seva intenció és fer noves reunions per aconseguir més adhesions i determinar accions de protesta.