Escape Room Terrassacentre

TerrassaCentre organitza un Escape Room

El centre de Terrassa es converteix en escenari d’un misteriós cas que els ciutadans hauran de resoldre abans del 8 d’octubre. I és que el Doctor Balaguer, reconegut científic a nivell internacional, ha sigut expulsat de l’experiment Projecte Gèminis després de causar un greu accident al laboratori. Malgrat que totes les proves l’incriminen, no s’ha pogut demostrar la seva implicació perquè sempre ha evidenciat trobar-se lluny del lloc dels fets. Però aquest cop és diferent. Neguitós, el Dr. Balaguer ha llençat objectes personals durant la seva fugida pels carrers de la ciutat que el poden implicar i són clau per resoldre el misteri.

Així comença la història del Projecte Gèminis, l’Escape Room de carrer que TerrassaCentre, en col·laboració amb l’empresa Estrambòtic, porta al centre de la ciutat perquè petits, joves i grans descobreixin els enigmes del Dr. Balaguer i resolguin el misteri que planteja l’activitat. Una acció oberta a totes aquelles persones que vulguin posar a prova el seu enginy i passar una bona estona en grup pels carrers del centre de Terrassa.

A partir del dilluns 19 de setembre i fins al dissabte 8 d’octubre, els participants han de recollir el tríptic amb el plànol de la casa del Dr. Balaguer en un dels següents establiments: Abacus, Casa del Llibre, Llibreria La Temerària o Associació TerrassaCentre. Posteriorment un membre del grup s’ha de registrar a través de la web http://bit.do/pgterrassa, seguir les instruccions i començar el joc.

Els participants hauran de recórrer el centre de Terrassa i fixar-se en els aparadors dels establiments associats on s’amaguen les pistes imprescindibles per completar el joc. Hi poden jugar tots els terrassencs i terrassenques majors de 12 anys, en grup o individualment i només hauran de disposar d’un telèfon mòbil, connexió a internet, llibreta i bolígraf.

TerrassaCentre sortejarà 10 targetes regal per valor de 20 € cadascuna entre tots els equips que hagin resolt el cas, i un cop finalitzat el període establert per fer el joc. S’atorgarà una targeta per grup.