Terrassacentre s’alia amb Urban Sketchers Terrassa per fomentar la cultura i el comerç

Fins al proper 9 d’octubre, els aparadors de les botigues associades a Terrassacentre comptaran amb diferents obres artístiques realitzades pels Urban Sketchers Terrassa, artistes que dibuixen la ciutat. Una exposició a l’aire lliure amb la que, tot passejant pels carrers, la ciutadania podrà gaudir de l’art i els dibuixos dels racons i edificis més emblemàtics de la ciutat. Una activitat lúdica i creativa per a tots els públics amb la que l’entitat vol fomentar la cultura i el comerç local i, alhora, fer ciutat.

A més, a través de l’Instagram de Terrassacentre, tothom podrà participar en un total de 3 sorteigs, un cada setmana, per guanyar targetes regal de 5 €, a bescanviar en qualsevol dels establiments associats, i les tote bags de la campanya Love Local. Per participar-hi, només cal seguir el perfil d’Instagram de Terrassacentre, fer ‘like’ a la publicació del sorteig, respondre correctament a la pregunta plantejada i mencionar a dues persones als comentaris. Hi ha un total de 15 premis i, a cada sorteig, s’escolliran 5 guanyadors de forma aleatòria entre tots els participants que compleixin amb tots els requisits de participació. S’anunciaran a través de les històries d’Instagram de l’associació.

L’art urbà és un dels fenòmens mundials actuals més en auge. Els Urban Sketchers són una comunitat artística que busca, a través del dibuix urbà, explicar els entorns dibuix a dibuix. D’aquesta manera, dibuixen ciutats i pobles, així com edificis emblemàtics o racons característics, i plasmen a les seves obres tot el que observen i viuen a cada lloc.