Terrasses, biblioteques i equipaments esportius, a punt per a la fase 1

Tot a punt a Terrassa per l’esperat pas a la fase 1 que es produirà aquest dilluns. Un dels canvis més destacats serà la possibilitat d’obrir les terrasses per part de bars, cafeteries i restaurants, però hi haurà més novetats.

Aquest dilluns dia 25 també obriran, només en horari de matí i amb cita prèvia, les Oficines d’Atenció al Ciutadà de la plaça Didó i les dels districtes 2, 5, 6 i 7. En canvi, les oficines dels districtes 3 i 4 encara estan pendents d’adaptació a les mesures sanitàries de prevenció i romandran tancades fins a nou avís. L’Ajuntament continua recomanant la Seu Electrònica per fer les gestions municipals, recordant que en cas de dubte el telèfon d’informació municipal 010 és a la disposició de tots els ciutadans per ajudar-los a realitzar els tràmits telemàticament.

Les biblioteques municipals i l’Arxiu Històric, per la seva banda, obriran el dilluns 1 de juny, encara que ja ho podrien haver fet la setmana passada en l’anomenada fase intermèdia. En tots els casos obriran només per oferir el servei de préstec (o de consulta en el cas de l’Arxiu) amb cita prèvia. L’única excepció serà la biblioteca bd5, on ha estat impossible garantir les mesures de seguretat necessàries per a l’actual fase de desconfinament.

Pel que fa als equipaments esportius, les pistes municipals d’atletisme de Can Jofresa i les pistes de tennis de La Maurina s’estan preparat per garantir la seguretat dels usuaris. L’Ajuntament espera poder-les obrir properament, però sense especificar-ne encara la data.