Terrassa es vesteix de blanc per demanar diàleg

Aquest dissabte unes 500 persones s’han concentrat davant l’Ajuntament de Terrassa per demanar diàleg com a solució al conflicte entre Catalunya i Espanya. Així, Terrassa s’ha sumat a les ciutats d’arreu del país que, per iniciativa ciutadana, s’han mobilitzat. En aquesta manifestació els assistents havien d’anar vestits de blanc i sense cap bandera. S’han sentit cants de “Parlem” i “Volem pau”.

El PSC de Terrassa hi era present i Jordi Ballart, Alcalde de Terrassa, ha volgut recalcar aquesta idea de pau i diàleg i s’ha mantingut en la seva posició contrària a l’aplicació de l’article 155. Preguntat per la manifestació de diumenge a Barcelona que alguns dirigents el PSC han cridat a participar, ell s’hi ha negat.

Terrassa en Comú també ha participat en la mobilització. Xavi Matilla, regidor de l’Ajuntament de Terrassa, ha insistit a seguir treballant per aconseguir cohesió social i diàleg entre les dues parts.

Els manifestants també han donat solucions a la situació que es viu actualment a Catalunya. Tot i no llegir-se cap manifest els participants han mostrat el color blanc a través de les samarretes, guants, papers i fins i tot globus.