Tino Mendoza renova pel San Cristóbal, Ramón, Carlos i Andrés causen baixa i podria tornar Chechu

Setena renovació a les files del CP San Cristóbal. Es tracta del migcampista Tino Mendoza, que va arribar al mercat d’hivern procedent de la UE Rubí de la Primera Catalana, en una operació en la qual hi van entrar dos jugadors parroquials, Gerard del Río i Adrià Burgos, cedits al club rubinenc.

Degut a l’aturada prematura de la competició, Tino Mendoza només ha jugat set partits, sis d’ell com a titular, però s’ha guanyat la confiança de l’staff tècnic. La continuïtat del migcampista s’afegeix a les de Cristian Gómez, Óscar Sierra, Ricki Calamardo, Mario Cantí, Mario Domingo i Sergi Martínez.

Augmenta el nombre de components de la plantilla, però també el capítol de baixes. Fins ara només es coneixia la de Ruy Gama, però el San Cristóbal ha comunicat que no segueixen els defenses Ramón Suárez, Carlos García i el migcampista Andrés Heredia.

Tant Ramón com Carlos van arribar a principis de temporada, procedents del Martinenc i del Prat, respectivament. El concurs d’Heredia ha estat testimonial, ja que el jugador argentí va arribar al mercat d’hivern procedent del Real Burgos de Tercera Divisió i només ha jugat un partit dels dos convocats.

El CP San Cristóbal no ha fet oficial encara cap fitxatge, però un dels noms que sona és el del lateral Sergi Besonias “Chechu”, que tornaria a Ca n’Anglada després de jugar aquesta temporada a l’EC Granollers. La confirmació podria arribar la setmana vinent, un cop la direcció esportiva hagi acabat amb el capítol de renovacions i de baixes.

Carlos García, Ramón Suárez i Andrés Heredia causen baixa al San Cristóbal

 

Sergi Besonias “Chechu” podria convertir-se en breu en el primer fitxatge parroquial