Títol de l’equip masculí de la Unió Atlètica Terrassa al Campionat de Catalunya “B” i ascens de categoria

L’equip masculí de la Unió Atlètica Terrassa va finalitzar primer al Campionat de Catalunya “B” en Pista Coberta, competició que va tenir lloc aquest passat cap de setmana al Palau Sant Jordi, assolint així l’ascens de categoria.

L’equip egarenc va sumar 78 punts, molt per sobre dels 65,5 del Barcelona At i dels 62 del CA Tarragona, que van completar el podi. L’equip femení de la UA Terrassa va finalitzar en un meritori cinquè lloc, títol que es va endur el CA Tarragona.

En l’apartat més individual, cal destacar les victòries aconseguides per Joan Fuentes en 60 metres llisos, Zakaria Cherkaoui en 400 llisos, Gerard Fuentes en triple salt i el relleu del 4 per 400 llisos. En categoria femenina, Marta Gironès es va emportar l’or en 60 llisos i Mikaella Fraga va guanyar la final “B” dels 400 llisos.

Títol per a Stephens

Per la seva banda l’atleta egarenca Geena Stephens, que aquesta temporada defensa els colors del FC Barcelona, ha contribuït al títol femení de les blaugranes al Campionat de Catalunya “A”. Stephens va participar en la victòria del relleu del 4 per 400 metres llisos, establint un nou rècord del campionat amb un temps de 3.52.54.

Stephens, en el relleu del 4×400 (Font imatge: @ballartphotography)