Títol júnior per a Oriol Rifà al Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística

El pavelló del Pla del Bon Aire va ser dissabte l’escenari de la segona fase dels Campionats de Catalunya de Gimnàstica Artística Masculina, organitzat pel Gimnàstic Terrassa i la Federació Catalana i amb la col·laboració del CN Terrassa. Era la primera competició presencial en aquesta categoria des de març de 2020.

A nivell de resultats, cal destacar el títol júnior aconseguit per l’egarenc Oriol Rifà en Via Olímpica nivell 9. Rifà, becat al CAR de Sant Cugat i actualment el gimnasta local amb més progressió, va destacar sobretot en els aparells de cavall d’arcs, anelles i paral·leles, en una actuació molt homogènia i sense grans errades que el penalitzessin.

També cal destacar per part del Gimnàstic Terrassa l’actuació de Francesc Barrera en Via Olímpica 7, aconseguint la tercera posició de la general. En categories inferiors, el club egarenc va copar el podi en Promoció 1, amb el primer lloc per a Nico Pérez i la segona i tercera posició per a Jan Carretero i Jordi Catalan, respectivament.

Tal i com va succeir amb el Campionat de Catalunya femení, la competició de dissabte va ser tot un èxit a nivell logístic i organitzatiu i posiciona al Gimnàstic Terrassa de cara a acollir altres campionats oficials de gimnàstica de forma regular en el futur.