TMM: tres artistes, dos concerts, un final

El Terrassa Música Moderna ha posat punt i final a l’edició estiuenca del 2020 amb dos concerts que aquest cap de setmana han servit per mostrar algunes de les sonoritats més atrevides del nostre país.

Dissabte al vespre, la vigatana Carla Serrat va presentar a la Casa Alegre de Sagrera el seu segon disc: Kill a feeling, on el seu pop de sintetitzadors evoluciona a sons més lluminosos i fins i tot ballables. L’acompanyava a la bateria el seu germà, Toni Serrat.

Diumenge, el darrer concert del cicle va ser una sessió doble al pati de la Nova Jazz Cava. Hi participaven Seward, un conjunt barceloní que celebra deu anys d’escenaris combinant son de rock tradicional amb d’altres més avantguardistes, i Myôboku, formació liderada pel compositor i productor Òscar Garrobé i la vocalista Marina Herlop.

Els responsables del Terrassa Música Moderna podien respirar tranquils després d’un cap de setmana sense incidents que abaixa el teló a un cicle d’estiu que ens deixa, però, alguns concerts pendents: a més de patir els efectes de la pandèmia, també va haver d’ajornar un concert per motius meteorològics, el de B1N0 i Nara is Neus del 12 de juliol.