Cau part del tercer premi (52472) de la Loteria de Nadal a Terrassa

A dos quarts de dotze els nens de Sant Ildefonso han cantat un dels tercers premis de la Loteria de Nadal, el 52472, que premia amb 500.000 euros cada sèrie. Una d’aquestes sèries l’ha venut l’administració número 5 de loteria de Terrassa, la del Raval de Montserrat. L’eufòria s’ha desfermat en aquest punt de venda, que venia, per primera vegada en quaranta anys, un premi gros de la Loteria de Nadal. “S’ha venut dècim a dècim a taquilla‘, explicava emocionada l’encarregada de l’administració.

L’alegria ha estat més gran quan, al cap de pocs minuts, ha aparegut un dels agraciats amb un dels deu dècims del 52472 venuts en aquesta administració. S’ha embutxacat 50.000 euros. L’afortunat no ha tingut cap problema per mostrar-lo, ben agafat a la mà, a les càmeres. “Cada cop que vinc els dic ‘amb premi!’, i mira, premi! De moment li donaré a la dona

L’espectació ha anat creixent al Raval i un altre premiat, incrèdul, ha hagut de mirar-s’ho dos cops abans de constatar que, entre ell i la seva mare, s’emportaven 100.000 euros. “Encara no m’ho crec, és el primer cop que em toca en 28 anys que estic a Terrassa. Donaré part del premi a la gent necessitada.”

Bona part d’aquest tercer premi s’ha venut a Ripoll. La Grossa ha caigut a Reus, on s’han venut seixanta sèries que han repartit 240 milions.