Dakris

Torna Dakris a la FACT, el mag invisible amb el nou xou iReality

Considerada la gran promesa de la màgia espanyola, Dakris és Primer Premi Nacional de Màgia i ha estat assessor creatiu del Mago Pop a programes de La Sexta i del Discovery Max.

Aquest dissabte a les 21h porta a la FACT Cultural iReality, una simulació d’un món paral·lel on les regles canvien. Un món on coses com teletransportar-se, desaparèixer, els viatges en el temps… Són possibles si coneixes els secrets.

Dakris no para d’acumular premis, va ser nominat Mag de l’Any en el Memorial Frakson de Madrid (2012), va aconseguir el Tercer Premi al Congrés Internacional de Màgia d’Almussafes (2012) i el Tercer Premi Cabra Cadabra de Còrdova (2012). Al 2013 va ser campió d’Espanya al Congrés Màgic Nacional de Guadalajara i Primer Premi al Congrés Màgic Nacional de Cádiz.

El 2014 va guanyar el Prize Nuove Proposte Master of Magic d’Itàlia.
La seva popularitat es va estendre quan es va incorporar a l’equip creatiu dels programes del Mago Pop, a La Sexta amb La Gran Ilusión, i al Discovery Max amb un programa on el Mago Pop passa 48 hores amb un famós a qui li fa trucs de màgia. Dakris també ha sigut assessor personal del mag Jandro a El Hormiguero (La Sexta) i guionista del programa 1, 2, 3…Hipnotízame (Antena 3).