Aboutsicily

Torna el cicle Terrassa Música Moderna amb la música urbana dels P.A.W.N Gang diumenge a la Nova Jazz Cava

Diumenge arriba a la Nova Jazz Cava l’actuació de P.A.W.N Gang, dins el cicle Terrassa Música Moderna. P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que a dia d’avui s’ha convertit ja en un fenomen musical i cultural. Des del seu naixement el 2011 la popularitat de P.A.W.N GANG ha anat creixent a travès dels seus videoclips pujats a YouTube, per fer un estil totalment desconegut en aquell moment a Catalunya. Després de presentar diversos EP’s i singles amb una rebuda espectacular per part del públic i dels mitjans, l’any 2017 van publicar el seu primer i darrer LP anomenat ‘Pretty Ass White Niggas’. El 2020, van presentar el nou disc ‘Oli d’Uliba‘ i ara un nou álbum està a punt de veure la llum. ‘Tal dia farà un any’ (11 juny) és el segon avançament del grup, tema que fa referència a la famosa frase i a la nostàlgia que els envaeix quan pensen que ja fa 10 anys que es dediquen a la música.

Per aquest divendres la Nova Jazz Cava rep el grup About Sicily, sota el comandament del contrabaxista i compositor de l’illa italiana, Giuseppe Campisi. Música siciliana i Jazz s’entrecreuen en el nou àlbum Terra Ca Nun Senti, que presenta a Terrassa. Un treball enregistrat als Països Baixos just abans de l’eclosió de la pandèmia. Aquest és el tercer treball com a líder de Campisi, actualment resident a Barcelona i convertit en un dels músics indispensables de l’escena.

I dissabte arriba l’actuació del pianista salmantí Luismi Segurado que torna a la Nova Jazz Cava on el descobríem el 2019 amb Joan Casares Quartet i en projectes com “Charlie Parker Centennial Celebration” o el Ramon Fossati Quartet. Ara ho fa en qualitat de líder i per presentar el repertori del seu tercer treball discogràfic pel segell barceloní ”Fresh Sound Records”.

Enregistrat el proppassat desembre i a punt de publicació, l’actual quintet de Segurado ens proposa descobrir en primícia els nous temes originals impregnats de hard bop en l’òrbita dels Jazz Messengers i algun que altre tint “monkià”. La programació de la Nova Jazz Cava per aquesta semana es completa dimecres amb el Ball Social de Lindy Hop i dijous amb la Jam Session de Javi Pareja Quartet.

Aboutsicily