Torna el «De tapa en tapa» amb l’objectiu d’iniciar la remuntada postpandèmia

Des d’aquest divendres i fins al 12 de juny, 25 establiments egarencs i un de Viladecavalls oferiran una tapa i una cervesa per 3’50 €. És la nova edició del «De tapa en tapa», la ruta gastronòmica organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca. Després que la pandèmia obligués a anul·lar-ne l’edició del 2020 i que l’any passat se’n fes una de circumstàncies a finals d’estiu, la proposta torna amb la voluntat de recuperar poc a poc l’esperit de normalitat. De moment, la primera assignatura pendent serà recuperar participants en un sector que ha quedat molt tocat per la crisi pandèmica.

El «De tapa en tapa» d’enguany deixa de banda la part competitiva i es presenta com un certamen on els establiments es donen a conèixer a través de creacions originals i gustoses. L’organització ha decidit apujar el preu de la tapa i la cervesa cinquanta cèntims respecte les dues últimes edicions: asseguren que, tenint en compte l’augment general de preus que pateixen els restauradors, és un increment mínim.

Els 26 establiments participants han preparat propostes variades que van des de les mandonguilles casolanes amb patates al formatge amb olivada i anxova sobre nespre en almívar. Com l’any passat, també hi ha opcions vegetarianes, veganes i per a celíacs.

Tapa 2 Tapa 3 Tapa