Torna el Manolo Guerrero en un format més reduït però amb la presència dels principals planters

Aquest dissabte torna el Torneig Aleví Manolo Guerrero, que organitza la UFB Jàbac i Terrassa, després que l’any passat no es pogués celebrar per la pandèmia. La desena edició serà, però, en un format molt més reduït respecte a les últimes dues edicions, amb només 10 equips i dues seus, Can Jofresa i Les Palmeres.

Aquest dimecres s’ha fet la presentació d’un torneig que manté el nivell dels participants, amb els principals planters catalans com els del FC Barcelona, RCD Espanyol i Girona FC. Com a novetat, s’ha creat una selecció del Vallès Occidental, impulsada per la Federació Catalana, i que substitueix la selecció que tradicionalment formava l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca. La resta de clubs participants són UE Cornellà, UE Llagostera, Gimnàstic Tarragona, UFB Jàbac i Terrassa, EF Gavà i FIF Lleida.

Els equips estaran dividits en dos grups de cinc i el quart classificat té opcions d’optar al triomf. És l’altra novetat del torneig, ja que s’ha introduït una eliminatòria de quarts de final que donarà més emoció i competitivitat. La final s’ha programat per a les 20.20h a Can Jofresa.

Com és habitual, el Manolo Guerrero es jugarà en format futbol 11 i serà un banc de proves per als equips alevins de cara a donar el salt al camp sencer la temporada vinent. El Jàbac ha avançat que al juny es crearà un nou torneig, en benefici de l’Associació Sanfilippo Barcelona, en les categories futbol 7 benjamí i aleví i en el qual esperen la implicació dels diferents clubs de la ciutat.