Després de tres anys torna el Pícnic Jazz, sis hores de música en directe al Parc de Vallparadís

Aquest diumenge torna el  Pícnic Jazz,  que omplirà el Parc de Vallparadís després de tres anys d’aturada. És  l’acte més multitudinari i esperat de l’edició 42 del Festival  de Jazz

Com a novetat d’aquest any destaca l’organització del  Pícnic Xic, un espai lúdic i familiar adreçat a la canalla. Per primer cop participarà al certamen una entitat sense ànim de lucre i és que lAVAN, juntament amb l’associació terrassenca VADEJOC, serà l’encarregada de dinamitzar aquest espai situat a l’àrea sud de l’esplanada que funcionarà a partir de les 11 del matí.

 S’han programat més de 6 hores de jazz amb propostes adreçades a tot tipus de públic.  Encetarà la jornada a les 12 del migdia la Barcelona Jazz Orquestra. Pren el relleu de La Locomotora Negra després de la seva dissolució i  és considerada com una de les millors big bands d’Europa.

Després, coincidint amb l’hora de dinar, pujarà a l’escenari Luna Cohen. La cantant i compositora està considerada una de les millors vocalistes brasileres a Europa.

A dos quarts  de  quatre serà el torn de Carles Benavent acompanyat de Raynald Colom a la trompeta i Tomasito al cante. Benavent és un dels músics catalans de més renom internacional gràcies, potser a les seves col·laboracions amb artistes com Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Quincy Jones, o Miles Davis.

Les actuacions del Pícnic acabaran  amb una de les millors bandes europees de rock i blues actual, A Contra Blues.

S’espera que unes 20.000 persones s’apropin al Parc de Vallparadís per gaudir d’aquesta jornada referent del jazz a Catalunya.